våren é nära.

såå var det tisdagseftermiddag & här sitter man och väntar på tvättmaskinen, drygt att man inte kan sätta de på turbo! men iaf, när den är klar runt halv sex ska jag ut och gå en sväng! sen vid sju ska jag göra en nagellagning på en kund & en på mig själv - slant med disken igår och oops så va en nagelbit av! sånt som händer...

denna veckan borde haft minst ett dygn till. Ska hinna handla, göra efterrätt, kakor, städa, duka osv till mittt kalas på fredag! fröken holmström blir ju hela 23år på måndag!! Hahaa... Undra om man varit snäll så man får paket?!?? 
Satt & skrev handlelista igår - shit med saker som ska handlas! Men man fyller bara år en gång om året ju - som tur är!

Jobbat idag, vi har jämställdhetsvecka! Ganska skoj att se hur olika tjejer & killar tar sig an olika saker! Spännande - vissa e väldigt beroende av kompisarna, andra kör sitt eget race!!

Och vet ni vad - killen som jag är assistent till tyckte jag var snygg idag. Igår sa han att jag inte var snygg, så låtsasgrät jag så klappa han mig på armen och sa "emma det är inget att gråta för, sminka dig imorgon så blir du snygg". Så direkt när han kom till förskolan imorse (och sminket var nytt) så frågade jag honom och mycket riktigt - idag var jag snygg! haha, vilka underbara tankar (en i mängden)!!!!!

Emmson

~if you can dream it, you can do it~

RSS 2.0