vårvindar friska...

Vårvindar friska - konstant här på landet..!! But I like it...!!!
 
Längesen jag var här inne & lämnade "spår", men ja, tiden fokuseras på annat & jag é inte riktigt vän än med att blogga från telefonen... Aja, kanske en bättring, kanske inte... lovar inget...
 
Jaha, vad har jag att säga idag då!! Egentligen inte så mycket eller så är det mängder..
 
Måndagen gick till för att städa undan & sortera, lägga in Ellinors liggdel i plastsäck för säkert förvar. även om hon inte använt den på länge så har den ändå legat i garderoben i hallen, men nu behövdes platsen till annat & vips så blev liten stor - när liggdelen plastades in. No more liggdel, för hennes del iaf...!!!
Sorterat massa bland mössor & kläder också - ni som läser här som inte följer mig på fb kan gå in på "lilla almlidens barnkläder säljes" om ni är intresserade. lägger ut sporadiskt där - när tid infinnes....
 
Så idag då - onsdag, inte vilken onsdag som helst. Onsdagen då jag har varit på mitt "riktiga jobb" & pratat med chefen om tjänstledigt för att "prova på nytt jobb..."!!! Än är det inte ansökt, men det är diskuterat & kollegorna har fått info, iaf en del av de. De som är intresserade & nyfikna...!! Så gott folk, man måste göra som havet - VÅGA!!! Det sägs att man vet vad man har, man vet inte vad man får, men... JAG VET VAD JAG HAR och VET VAD JAG FÅR....!!!! Det är inte många som har det så "förspänt", men man har det som man förtjänar & om ja får säga det själv så har jag det FÖR JÄVLA BRA!!! Och, förtjänar givetvis det också... vill man så kan man & som sagt, man måste våga! Livet är för kort för att gräva ner sig & hoppas på att någon gräver upp en & säger varsågod!!!
 
Nu åter till verkligheten... en dotten som vaknat & som vill ha lunch innan vi ska hämta brorsan & senare köra upp till mormor & morfar för "mellan destination" medans deras mamma kör & jobbar på motorträff & innan pappan kommer hem från lastbilen!!
 
 
Välkommen verklighet, välkommen vardag, välkommen in i en småbarnsmammas liv!!!

Emmson

~if you can dream it, you can do it~

RSS 2.0